高円宮杯第69回全日本中学校英語弁論大会2017年11月28日

Another great performance at the 69th Prince Takamado All Japan Inter-middle School English Oratorical Contest this year in Tokyo. Mr. K won the seventh prize with his great speech.  We look forward to another student trying again next year.

The 28th Ueno Gakuen-Gordonstoun English Contest2017年01月16日

On Sunday, January 15th, 2017, Mr. K (60K) finished second in the 28th Ueno Gakuen-Gordonstoun English Contest in Tokyo. By doing so, he will have the honor of spending an amazing three weeks at the Gordonstoun International Summer School this summer. He will have to wait half a year to collect his prize, but it's worth the wait.

HIH Prince Takamodo Trophy2016年11月28日

Another great performance at the 68th Prince Takamado All Japan Inter-middle School English Oratorical Contest this year in Tokyo. Mr. A did a very good job and gave a very good speech. Unfortunately, he was unable to win a prize. We look forward to trying again next year.

高円宮杯第68回日本中学校英語弁論大会2016年09月20日

Mr. A participated again this year in the Prince Takamado Oratorical Contest for Hiroshima Prefecture. It was his second appearance and he was able to win. He will go to the nationals in November. We wish him the best of luck in Tokyo!

Prince Takamado All Japan Inter-middle School English Oratorical Contest2015年11月30日

Another great performance at Prince Takamado All Japan Inter-middle School English Oratorical Contest this year in Tokyo. Mr. A did a very good job and made it to the finals. Unfortunately, he was unable to finish in the top 7. We look forward to trying again next year.

.