ESSの活動報告ページです。

トップ > 学校案内 > クラブ等活動報告 > 活動報告 ESS > 高円宮杯第69回全日本中学校英語弁論大会

高円宮杯第69回全日本中学校英語弁論大会 2017/11/28

Another great performance at the 69th Prince Takamado All Japan Inter-middle School English Oratorical Contest this year in Tokyo. Mr. K won the seventh prize with his great speech.  We look forward to another student trying again next year.

ESS