活動報告 サッカー部

トップ > 学校案内 > クラブ等活動報告 > 活動報告 サッカー部 > 広島市中学校総合体育大会  決勝

広島市中学校総合体育大会  決勝 2017/08/10

Gakuin played Inokuchi JHS in today's Nishi-ku finals. It was a hard fought game with both sides doing their best. Unfortunately, Gakuin lost 2-0. Luckily, both teams, along with Kogo JHS and Furuta JHS, will participate in the Hiroshima City Tournament. It will begin on August 21st, 2017. Please come and cheer for us!!

PS- Place, time and opposing team will be decided on August 18th.