Busy Weekend 2018/10/09

It was a busy weekend for soccer at Gakuin. The junior high school boys had two games in two days. Not only did the Gakuin team have this, but the Inokuchi-dai & Gakuin combined team also. After two games, Gakuin has four points (a draw with Kogo JHS & a win over Koi-Ue JHS), while the Inokuchi-dai & Gakuin combined team has 6 points (wins over Koi JHS and Kanon JHS). Both teams are in good positions for October 28th, when the Nishi-ku decides the five teams that advance to the City Tournament.

Both teams have games on October 21st at Kogo JHS. Please come and cheer for us.