新人戦-First Game 2020/10/05

Yesterday, 64K’s first tournament began with a win! Our boys defeated a determined from Inokuchi JHS by the score of 2 to 1. It’s a great start to the year and we are hoping for more victories. Thank you very much to all the parents for their help, support and encouragement. Our next game is on Sunday (10月11日{日}) against Koi/Furuta (己斐・古田中学校) at Gakuin (kickoff is 10:20). Please cheer for us!