コンテンツにスキップ

Information Day

Today Hiroshima Gakuin hosted an in-person information day.

The last few years COVID-19 has stopped us from inviting guests to the school but this time we were able to host hundreds of prospective students and their parents to learn more about our school and entrance procedures.

We had classes as normal so the primary school boys and families could see everyday Gakuin life.

There were lots of students’ work displayed around the school.

67k boys had my classes. Today they were doing presentations in English about different countries.